DutchEnglishFrenchGerman
Kinderen zijn onze toekomst, daar moeten we zuinig op zijn

Brief van een achtergebleven moeder

Gepost op 26 februari 2012 | 0 Reacties

Je kent me niet maar ik jou wel zoals zo velen

,,je zegt: daarom doe ik het voor #saskia en #oemnia weet niet wat je voor haar gedaan hebt ,, Ik zal je mijn verhaal vertellen ….. ben bij mijn ex weggegaan omdat het tussen ons niet meer klikte we hadden samen een dochter die nu 9 jaar is ,, ben bij mijn ouders ingetrokken en later mijn huidige partner tegen gekomen. ik ben getrouwd met een Egyptenaar 3 jaar nu waarvan 4 jaar samen ,, ik ben psygisch niet in orde vanaf 2009 ( klinkt een beetje raar ) maar deze relatie heeft vanaf het begin geen kans gehad ,, vanaf de dag dat ik vertelde dat ik een Moslim ben tegen gekomen was het hek van de dam ,, maar goed het was mjn keuze ,, en vanaf dat moment begon de elende mijn ouders waren er op tegen , vrienden en familie lieten mij vallen . stond dus alleen en mijn huideig man op dat moment gaf me de liefde die ik zocht ..kon bij hem mijn verhaal doen , wat ik bij andere niet kon doen ik begon me veilig bij hem te voelen ondanks de afstand . ik ben er in febr 2009 heen gegaan voor de eerste ontmoeting en dat klikte vanaf het eerst moment dat we elkaar zagen . En vanaf dat moment waren we iedere dag aan het skypen sms aan het sturen bellen.. hij is hier is de zomer van 2009 geweest en de eerste maand ging het super toen begon hij de regeltjes toch een beetje vrij te vinden ,, en kregen ruzie waarvan ik een drukker keeg ,, en dat heeft mijn familie te horen gekregen en ging zich er mee bemoeien en dat werd dikke oorlog mijn man we waren in april 2009 getrouwd ging eerder terug naar huis . maar ik en mijn man hadden het inmiddels al weer opgelost ,,, eenmaal terug miss je elkaar weer en begint weer te skypen bellen sms ,, ik ging een paar keer die kant op en onze relatie was sterker geworden ,, de tweede keer dat hij hier met een toeristen visum is gekomen werd ik zwanger was niet de bedoeling omdat we eerst een vaste plek moesten hebben. Hij was dus weer terug en heb hem vertelt dat ik zwanger was ,, maar wilde aan de ene kant de relatie beeindigen omdat het cultuur niet op een lijn zat ,, maar goed je probeert het toch was inmiddels een kindje in het spel ,, ik wilde hem graag naar ir halen maardat lukte niet omdat ik geen werk had en bij het GGZ liep ,, hij was mij zo aan het puchen dat ik niet meer wist welke kant ik op moest ,, had hier ook alleen maar elende ,, toen in begin maart heb ik besloten om daar te gaan wonen ,, en het was beter dat niemand het wist want dan zoude ze me tegen houden . Dus zo gezegt heb ik dozen ingepakt en naar hm opgestuur zodat ik mijn kleren en wat ander spulletjes daar had .. tot het moment dat s`morgens mijn dochtertje naar school gng kreeg ik het paniek en denk nee ik kan dit niet ,, mijn man gebelt en gezegt nee ik kan dit niet ,, hij mij zeggen tuurlijk als je van mij houd dan kom je ,, en zo niet dan is het mijn kind niet en dan hoef ik het nooit te zien …… was zo in de war dat ik mijn taxi heb gemist en met mijn auto ben heen gereden ,, en iedere keer belde mijn ma en zij kom je houd van mij dus ga er voor . ben in het vliegtuig gestapt en dacht ohhhhhhhhhhh wat doe ik het eenigste wat ik deed is naar het vliegtuig lopen tot ik daar in zat en in de lucht zat , dacht ik ohhhhh neeeee wat doe ik maar het was al te laat ,,, eenmaal op de grond en door de duane daar stond mijn man en zij gelukkig je bent er ,,, ik zij ja … de eerste dagen kon ik niet indenken wat ik gedaan had Maar het was te laat ,,, na een week ben ik weggelopen en 2 dagen heeft hij me weer gevonden ,, en ben weer terug gegaan naar zijn huis ,, en toen washet mis de deur ging op slot had geen sleutel en kon dus niet naar buiten ,, dit heeft 2 maand geduurd ,, en de laatste weken is zin moeder thuis gebleven om op mij te passen .. het was verschrikkelijk hij schreewde ,, drukte ,, deed alles wat Allah verboden had . We gingen sàvonds lopen ,,, maar familie werd bang door mijn verhalen en heeft de politie gestuurd ,,, die wilden mij daar weg hebben ,,, ik moest een brief schrijven dat mijn man mij niet vasthoude en dat hij mij naar nederland stuurde omdat ik dan van mijn dochtertje goed afscheid kon nemen ,,, ik ben bevallen van een zoon en mijn hormonen werden met de dag gekker ,, wilde maar een ding dat is naa nederland ,, ik mocht mijn zoon niet meenemen ,, hij boekte een eerdere vakantie voor mij was beter zij hij ,, ik dacht moet gaan ,, ik ben de 28 juni terug gekomen en zou de 2 aug terug komen ,, ik moest van mijn man en shoonmoeder met een fris hoofd terug komen .. eenmaal terug ,, wou mijn man rust want hij had genoeg meegemaakt ,, want ik wilde weg .. dacht ok .. maar toen zij hij tegen mij je hoeft niet weer te komen want je maakt alleen maar problemen hier , je kunt hier niet wonen dus haal ons maar naar nederland ,, ik dacht heb ik liever zodat ik ook bij mijn dochter kon zijn ,, ik zij tegen mijn man dat is moeilijk maar we kunnen ook via belgie of duitsland , zo gezegt zo gedaan ,, heb er alles aan gedaan maar was niet makkelijk tot ik een huis zag in duitsland en die weg leek goed ,, maar toen zij mijn man nee ik wil alleen maar via nederland ,, ik dacht nee waarom ben er bijna was in nov. . ik vertlede hem ik kan wel komen met chayenne want het duurt te lang en ik miss onze zoon ,, hij stemde eerst in en daarna vond hij het verstandig om niet te komen ivm met geld en dan moeast ik onze zoon weer los laten ,, ik geloofde hem en zocht in nederland een huis want ik zat bij mijn ouders in ( die wilden helpen ) ,, in deze lange periode stuurde hij mij lieve berichtjes,, dat hij niet zonder mij kan ,, en geen andere mama voor Yassin wilde . Maar nu krijgt hij sms met bedreigings … dus hij wil niet meer komen…….. dus alle moeite voor niets ,, dacht als ik mijn kind hier maar heb ,, heb ik meer recht . maar dat mislukt ,, maar mijn man drijgt dat ik onze zoon niet meer zie , alleen als hij daar toestemming voor geeft over een paar jaar … kom op ik ben moeder en ja ik heb een fout gemaakt dat ik weg ben gegaan ,,,, maar verdien ik dit nu ,,,,,, hij maakt me bang want als ik kom staat ie klaar ,, . gr een moeder die haar kind mist en niet weet wat ik moet doen …………………..


Laat een reactie achter.

*