DutchEnglishFrenchGerman
Kinderen zijn onze toekomst, daar moeten we zuinig op zijn

Chemische castratie pedofiel

Gepost op 10 maart 2012 | 0 Reacties

De chemisch gecastreerde Nederlandse pedo uit Vietnam, die medio april 2012 voor 6 maanden naar Nederland komt, heeft mij een mail gezonden, hierbij een aantal citaten uit zijn niet sporende mailbericht:

1. “Ik wilde je op dat moment raken en klaarblijkelijk heb ik dat gedaan. Het is niet mijn intentie om jou als pedofiel weg te zetten en ik hoop dat je dat na deze mail begrijpt.”

2. “Mocht je je na deze woorden nog gekwetst voelen door die opmerking bij Nanko, dan bied ik daar wel mijn verontschuldigingen voor aan. Dat was namelijk niet mijn bedoeling.”

3. “Mijn verblijf in Vietnam heeft er alles mee te maken dat ik nu de beloftes waarmaak die ik vroeger kinderen voor heb gehouden. Als je me van kant wil maken doe je me een gunst, er staat een aanzienlijke levensverzekering op mijn lijf tgv mijn adoptiezoon hier in Vietnam. Je maakt hem op slag één van de rijkste mensen hier uit de wijk.”

4. “Je woorden over dat vastliggen in de genen en dat niet kunnen veranderen zijn dus een regelrecht negeren van mijn inbreng en een belediging aan mijn adres. Jij zet de persoon die ik nu ben ongenadig neer als pedofiel, die immers toch niet verbeteren kan.”

5. “Tel maar eens even uit hoe makkelijk het is om in deze tijd op te staan als “veroordeeld pedoseksueel” en die wereld om je heen te herstellen.”

Over enig “herstel” van de verkrachte/misbruikte/beschadigde kinderen spreekt hij geen woord!

Ik blijf de stelling houden dat een pedofiel NIET “geholpen” kan worden omdat pedofilie in de genen zit.

Een pedofiel kan net zo min van zijn seksuele geaardheid (hoe ik deze ook verafschuw) afgeholpen worden als homoseksuelen en hetero mensen, het is een geaardheid, niets meer en niets minder.

Chemische castratie, zoals deze pedo Jean op den Kamp heeft ondergaan, is alleen een beschermende “maatregel” ten gunste van de kinderen geweest, zo werden nog meer slachtoffers voorkomen. Het effect werd “weggehaald”, maar de geaardheid blijft gewoon.

En nu krijg ik ook nog een uitnodiging van hem:

“Ik zou zeggen, als de gelegenheid een keer past, laten we dan voor die kop koffie (of ander genot) gaan en niet nog meer verkloten in dat wereldje waar al zoveel over en weer wordt gedreigd en verdraaid.
Ik zal je straks dus proberen te bellen en als ik later in NL ben kunnen we altijd een afspraak maken.”

Wat denken jullie dat ik ga doen?


Laat een reactie achter.

*