DutchEnglishFrenchGerman
Kinderen zijn onze toekomst, daar moeten we zuinig op zijn

Jeugdzorg

In het ‘belang’ van de kinderen bestaat Jeugdzorg Nederland.

Er gaat geen maand voorbij of Jeugdzorg Nederland verschijnt wel op een negatieve manier in de media.

Laten we het topje van de ijsberg maar met naam en toenaam noemen:

De zaak Rikkers – Vol afschuw heeft heel Nederland vernomen hoe Jeugdzorg deze zaak behandelde nadat de ‘moordenaars’ van een zeer jong kind zijn aangehouden. Het zusje van het slachtoffer mocht niet bij haar biologische vader wonen en Jeugdzorg trok het vat van leugens, bedrog en valsheid in geschrifte open om een hereniging tussen kind en vader te voorkomen.

De zaak Isra – Jeugdzorg wist van de problematiek af, de moeder moest blijven voor een zeer gewelddadige ex-partner, Jeugdzorg stak haar kop in het zand en vergat ‘gemakshalve’ haar plichten volgens art. 3 VN Verdrag bescherming rechten van het kind. Het schrijnende gevolg: de moeder op een beestachtige manier om het leven gebracht en Isra naar LibiĆ« ontvoerd door de moordenaar.

De zaak Savanna – In eerste instantie verklaarde Jeugdzorg dat dit kind ‘onbekend’ was binnen Jeugdzorg, maar hoe verder het onderzoek verliep hoe duidelijker de uiterst bedenkelijke (incompetente en dus falende) rol van Bureau Jeugdzorg in deze was. Sedert geruime tijd waren de problemen rond het kind Savanna bekend bij dit bureau, men greep niet in en als men iets ondernam dan was het nog volledig fout ook……het gevolg…..Savanna is er niet meer, zij is op de meest brute manier die een mens zich maar kan voorstellen om het leven gebracht.

Dit is een heel klein deel van datgene wat zich in Nederland rond het falende en kindonterende beleid van de Bureaus Jeugdzorg afspeelt.

De autoriteiten en Jeugdzorg spreekt hier over ‘incidenten’.

“Incidenten’ die minimaal al 3 kinderlevens heeft gekost zijn geen incidenten meer maar een ‘levend’ bewijs van volledige incompetentie.

Hoeveel kinderlevens moet het nog gaan kosten voordat er DAADWERKELIJK wordt ingegrepen door het Ministerie van Justitie?