DutchEnglishFrenchGerman
Kinderen zijn onze toekomst, daar moeten we zuinig op zijn

Kinderontvoerder Herman Ploeger gaat uit zijn dak.

Gepost op 5 september 2011 | 0 Reacties

Middels de 2 blogs over Herman Ploeger Venezuela en Guyana heeft de lezer een beetje inzicht gekregen in het karakter van dit persoon.

Al zoekende naar zijn naam op Google kom ik meerdere berichten van hem tegen waar hij, als vader zijnde die zijn kinderen tot 3 x toe heeft kunnen ontvoeren, de hele wereld de schuld geeft van corruptie, omkoping etc. maar niet naar zichzelf kijkt.

Na zijn recente faillissement is Herman zonder vaste woon- of verblijfplaats en is de curator van het gefailleerde bedrijf naarstig op zoek naar Herman.

Wij hebben weer een spoor van hem gevonden MAAR, zolang hij bij de jongens Tim en Pascal uit de buurt blijft, zullen wij hem het leven niet moeilijker maken dan hij het nu al heeft.

Overigens gaat het met Tim en Pascal uitstekend. Hun moeder Aneta is weer gehuwd. Zij heeft een man getroffen die als een echte echtgenoot en vader voor de kinderen op staat. Alle respect naar deze 2 gelukkige mensen met 2 heerlijke kinderen.

Zoals ik al schreef, ik kwam Herman op YouTube tegen, waar hij mij vreselijk onder uit de zak gaf. Natuurlijk heb ik hier smakelijk om zitten lachen want in deze YouTube uitzending spreekt hij zich weer op meerdere onderdelen tegen.

Wilt u hier ook van genieten, klik dan op onderstaande link.

Herman Ploeger\’s klaagzang

 


Laat een reactie achter.

*