DutchEnglishFrenchGerman
Kinderen zijn onze toekomst, daar moeten we zuinig op zijn

Poolse kinderontvoerdster gezocht, zij wenst o.a. mijn uitlevering aan Polen.

Gepost op 6 januari 2012 | 0 Reacties

 

Kent u Barbara (Basia) Blaszak nog? Ik wel!

Deze “dame” had het botte lef om vanuit Nederland, van de ene op de andere dag, met het Nederlandse kind Jean-Paul in een busje met Polen te stappen richting het Poolse oord/gat “Pyskowice” onder de stinkende rook van Gliwice.

In Polen heeft zij alles en iedereen voorgelogen over haar “wettelijke recht” op het door haar gebaarde kind, doch gerechtelijke Nederlandse uitspraken vertellen een heel ander verhaal, ook nu de Nederlandse vader Paul Quentin weer vele rechtszaken verder is en deze allemaal gewonnen heeft.

Basia, die zonder Vaste Woon- en/of Verblijfplaats in Nederland (Amsterdam) aanwezig is, hoeft geen cent advocaatskosten te betalen (dit in tegenstelling tot de vader), en gaat daarom ook de ene na de andere procedure aan om het Nederlands rechtssysteem te blijven “zieken”.

Op aantoonbare basis van list, leugen en bedrog het Blaszak ook getracht het Europees Parlement op het verkeerde been te zetten, doch deze doorzagen haar “valsheid” en hebben het juiste besluit genomen …. geen inmenging door het Europees Parlement. (schriftelijk bewijs is in ons bezit en ook overgedragen aan politie Amsterdam-Amstelland)

Na alle rechtszaken in Nederland verloren te hebben heeft Blaszak weer een nieuwe truc gevonden …….

Zij heeft Polen verzocht zich hard te maken voor de uitlevering aan Polen van de vader en mij (Jacques Smits) voor een, in haar ogen, gepleegd “misdrijf” in Polen waarbij zij geen enkele wettelijke grondslag en bewijslast aan onderbouwing heeft, maar ja ……. Polen …… daar schijnt alles mogelijk te zijn.

Blaszak heeft over deze “overval” verschillende verklaringen tegen mij en de officiële Nederlandse instanties afgelegd. Tegen mij vertelde zij dat het zeker 4 Russen waren die met Paul Quentin haar vader Jan Blaszak zwaar lichamelijk letsel hadden toegebracht, hij had minstens 4 gebroken ribben wat later werd omgezet in gekneusde ribben. (zie foto hierboven van “zwaaiende” Jan Blaszak daags na de “overval”)

Deze Basia denkt dat Nederlanders dom zijn en de weg tot het internet niet kunnen vinden en wat is op de Poolse zender daags na de “overval” TVS te zien? Een hevig zwaaiende Jan Blaszak die “opeens” geen last meer heeft van gebroken of gekneusde ribben, deze uitzending is te zien door op >> TVS te klikken.

Zoals bij alle uitspraken (leugens) van Blaszak, verzaakt zij OOK hier weer om de bewijslast (videobeelden) te overleggen, terwijl zij wel met haar aardappelplofkop de Pools tv met haar leugens toespreekt. En ja …. hier hebben wij WEL bewijs van, hierbij alvast een foto van dit Poolse persoptreden.

Links van Blaszak zit een rechercheur die ook voor haar praatjes viel en daarnaast Barbara/Basia haar advocaat, een verdediger die het ook niet meer weet.

Zo heeft Blaszak tegenover meerdere officiële instanties de verklaring afgegeven dat er videobeelden zijn van enige “overval” op haar vader toen HELD Paul Quentin zijn eigen (en door de Nederlandse rechtbank toegewezen) zoon in dat gat Pyskowice ging ophalen.

De hiernaast geplaatste foto van deze held is door “moeder” Barbara Blaszak aan de Poolse media ter publicatie vrijgegeven, die deze foto dan ook in zeer groot formaat geplaatst hebben EN ook vandaag nog op internet is aan te treffen.

Wanneer er dan over “goede intenties en gedrag” door Blaszak gesproken “mag” worden, dan is dit wel het ULTIEME bewijs dat OOK dit weer een leugen is. De link om deze foto te bekijken plaatsen wij er maar bij, anders krijgen we weer een leugenachtige ontkenning van Blaszak:  >> klik HIER <<

Dat Blaszak zelf ook niet kinderachtig is met het, middels de media, plaatsen van Jean-Paul zijn foto mag ook duidelijk zijn, daarom hiervan ook weer het onomstotelijke bewijs: >> klik HIER

In het Nederlands hebben wij hieromtrent een spreuk en dat gaat over een pot, een ketel en iets als “zwart ziet”.

Recentelijk ben ik door politie Amsterdam-Amstelland gehoord op basis van een Pools rechtshulpverzoek.

Ik heb een lang verhaal mogen aanhoren waarop ik maar 1 reactie kon geven: “dit is een mooi en spannend jongensboek”.

Het mag nu zeer duidelijk zijn dat Blaszak geen list of leugen zal ontwijken om haar wens en wil door te drijven, waarbij zij gemakshalve vergeet dat ons rechtssysteem op basis van waarheidsvinding onderzoekt en rechtspraak doet.

In Polen is alles mogelijk middels Sloty’s of US Dollars, welke verklaring je ook wenst af te leggen of wenst te krijgen, waarbij de rechterlijke macht aldaar ALTIJD partij kiest voor de zielige Pool.

Eindelijk heeft Jeugdzorg Amsterdam ook ingezien dat Blaszak niets anders dan leugens aan het verspreiden is en hopelijk nu de juiste stappen gaan ondernemen om het kind Jean-Paul te beschermen tegen een volgende ontvoering naar Polen.

En Blaszak? Zij heeft in een verklaring te kennen gegeven op 1 november 2011 weer in het huwelijk te zijn getreden, maar ook dit is NERGENS te traceren, dus wederom een leugen om als ZVW’er in Amsterdam te kunnen verblijven”.

Voor alle vragen omtrent de “zwaargewonde” Jan Blaszak (waarvoor ze in Polen ook nog een ‘doktersverklaring’ hebben kunnen loskrijgen) hierbij nog een foto uit het TVS interview uit Polen.

Aanvulling 7 januari 2012.

Door de aantijgingen van Barbara Blaszak heeft zij bij mij een snaartje geraakt welke mij heeft aangezet om eens verder te gaan speuren inzake “geruchten” die vanuit meerdere bronnen tot mij komen.

Basia, zeggen jou de volgende namen toevallig nog iets:

Mevrouw B. Anna, Mevrouw Menzes en Mevrouw Menenzes?

Naar het blijkt (ook hier is weer schriftelijke bewijslast van aanwezig, waaronder incasso- en deurwaarderpapieren , waarbij dit is aangemeld bij politie Amsterdam-Amstelland / Diemen) zijn onder bovenstaande namen (en ook onder jouw eigen naam Blaszak) op JOUW woonadres goederen per internet besteld en aldaar afgeleverd, doch zijn de rekeningen van deze goederen nimmer voldaan.

Een kleine opsomming van deze postorderbedrijven (ook bekend bij politie Amsterdam):

H & M, PABO, Wehkamp, OTTO, Neckermann, Douglas, InterToys ……..

De belangstelling in jou wordt met de dag groter, waarbij ik mijn steentje zeker zal bijdragen om deze Nederlandse bedrijven op jouw spoor te zetten, want personen met jouw manier van handelen ……. daar zitten wij in Nederland echt niet op te wachten.

 


Laat een reactie achter.

*