DutchEnglishFrenchGerman
Kinderen zijn onze toekomst, daar moeten we zuinig op zijn

Stalken, het zal je maar overkomen!

Gepost op 4 november 2012 | 0 Reacties

Margareth Weijers

04-11-2012

Mij is het nog nooit overkomen, gestalked worden bedoel ik. Ook weer zo’n probleem 2.0. Ik ben nog nooit hinderlijk gevolgt of voortdurend lastigvallen. En wat betreft de volgers van mijn twitter account @veiligleefbaar, die kan je [net als ik zelf] toch moeilijk stalkers noemen. In een enkel geval gewoon blocken of ontvolgen, net alsof je iemand uitgumt. Een beetje dan.

Stalken doe je bij een [ex]echtgenoot of een beroemdheid maar niet bij iemand die actief is op twitter! Nee stalken doe ik niet, maar zoals vanmiddag een nieuwe [belgische] volger het als volgt omschreef: “Even gluren bij de buren”. En zo is het precies.

Helaas schijn ik toch iemand [of meerdere mensen] op de tenen getrapt te hebben. Ja hoor, IK SCHIJN MENSEN TE STALKEN!? Met mijn ex-echtgenoot kan ik het prima vinden en verder heb ik geen persoonlijke contacten met BN’ers dus..

Maar zoals misschien in de door mij geschreven blog’s en columns te lezen is ben ik nogal kritisch. En ik vind een eigen mening hebben heel belangrijk. Het maakt dingen los en daarmee bereik ik [misschien] dat lezers erover nadenken en hier wat mee kunnen. Zelf kan ik wel tegen kritiek, opbouwende dan wel te verstaan. Hier leer ik van.
Waar ik dus helemaal niet tegen kan is onrechtvaardigheid, leugens en bedrog.

En ik denk, eigenlijk weet ik het zeker, dat er een paar van mijn ‘oud’ volgers van twitter hier last van hebben of hebben gehad. Ik probeer VeiligLeefbaar zo zuiver mogelijk te houden. Ik ga niet iets plaatsen waar ik niet achter sta. Soms kom ik er te laat achter dat een bepaald item ‘onwaarheden’ bevat. Als ik vooraf gevraagd heb aan de persoon of organisatie of zaken op waarheid gebaseerd zijn en het blijkt later dat het niet zo is haal ik het geplaatste weg. Ik verwijder ze nadat ik een en ander geverifieerd heb.

Ik gebruik social media niet om mijn battles uit te vechten, face to face is meer mijn ding. Jammer dat bij een zo’n ‘situatie’ een andere volger middels email werd ingeschakeld. Om mij maar iets duidelijk te maken. Werkt niet bij mij……! Zij bleef mij maar emails sturen waarin ze anderen zwart maakte. Heeft een beetje met niveau te maken. Let wel, ik voel mij niet beter dan een ander en kijk zeker niet op anderen neer.

Ook mijn column betreffende integriteit zal er ook iets mee te maken hebben! Hierin ben ik nogal kritisch en duidelijk over het functioneren van “hulpverleners”. Maar mijn verwijzingen naar artikelen mogen duidelijk zijn. En wat let je om te reageren op een column?. Dan zal ik altijd netjes blijven en antwoord geven.

Helaas kan ik op twitter niet iedereen terugvolgen, het zou een beetje te druk worden op de tijdlijn van VeiligLeefbaar. Dus lieve mensen het is zeker niets persoonlijks. Met het zoeken naar items over de onderwerpen veiligheid en leefbaarheid heb ik het al druk genoeg. Veel volgers zijn erg trouw, zij vinden waarschijnlijk de geplaatste tweets erg interessant.
Heel veel dank hiervoor!

En begrijpt u het al!? Ik heb helemaal geen tijd om te STALKEN.

Http://www.veiligleefbaar.nl


Laat een reactie achter.

*